Een teamtraining om nooit te vergeten!

Gerben Sloothaak waagde zich een tijdje geleden aan project Phoenix: het zwaarste (persoonlijk) leiderschapsprogramma van Nederland. Volgens Gerben maakte dit hem een ander mens. Om ons een beeld te geven van wat hij hiermee bedoeld, organiseerde hij afgelopen vrijdag een zeer uniek teamuitje. Niets minder dan de Unbreakable Challenge van de Unbreakable Academy.

Recente berichten

Met frisse zin trokken we onze sportkleding aan en reden naar Katwijk om daar onder leiding van ex Special Forces onze grenzen te verleggen met fysieke onderdelen. Althans, dat dachten we. Gedeeltelijk was het waar, maar dat we er zoveel van zouden leren, wisten we van tevoren niet.

De Unbreakable Challenge zette ons team onder druk voor uitdagende opdrachten in minder comfortabele situaties. De obstakels die we moesten overwinnen zijn geïnspireerd op de ervaringen van Special Forces. Alleen door grenzen te verleggen, goed samen te werken en helder (persoonlijk) leiderschap konden we de obstakels overwinnen.

Door elkaar te steunen wanneer het even tegenzat, samen te werken onder druk en ons kwetsbaar op te stellen groeiden we dichter tot elkaar als team maar ook als persoon. De Unbreakable Challenge doet alles wat het belooft. We hebben geleerd, gelachen, gehuild en overwonnen. Al met al een training om nooit te vergeten!