Diensten

Onze diensten

Hulp nodig bij het schrijven van een EMVI-plan? Wij bieden ondersteuning voor elke afzonderlijke stap in het tenderproces, maar natuurlijk ook volledige ontzorging. Hoe groot of klein jouw vraag ook is, Deep Tenders biedt jou een helpende hand.

Direct offerte aanvragen
Tenderstrategie

TENDERSTRATEGIE

Een succesvol tendertraject begint bij een goed doordachte strategie. We maken samen met jou een concurrentie- en SWOT-analyse om dit vast te stellen. Daarna stippelen we samen de tenderstrategie uit om de kans op gunning te vergroten.

Emvi Plan Schrijven

EMVI-PLAN SCHRIJVEN

We brengen de klantvraag in kaart en zetten op papier hoe jouw organisatie aan die vraag gaat voldoen. Aan de hand van verdiepingssessies halen we zoveel mogelijk inhoudelijke kennis op. Deze informatie zetten we vervolgens SMART op papier. Met een actieve schrijfstijl en concrete prestatie-informatie zetten wij een overtuigend plan in elkaar dat voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Vormgeving

VORMGEVING

Met een sprekende opmaak en verhelderende visualisaties verhogen wij de leesbaarheid van het plan en krijgt de boodschap nog meer kracht.

Review

REVIEWEN

Voor het plan de deur uitgaat, moet alles kloppen. Met verschillende feedbackmomenten verwerken we tijdig jouw input.

Interviewtraining

INTERVIEWTRAINING

Sterk staan in het interview na het tendertraject, waarbij de opdrachtgever vragen stelt over het ingediende plan, maakt werkelijk het verschil. Wij bieden deskundige ondersteuning bij de voorbereiding op dit kritieke moment. Dankzij onze interviewtraining breng je jouw plan helder over.

Advies

ADVIES

Met jarenlange ervaring afkomstig van ons moederbedrijf, Missie3, vormen wij een dynamisch team met uitgebreide expertise in omgevingsmanagement, risicomanagement en andere veelvoorkomende gunningscriteria. Voor advies zijn wij altijd beschikbaar!

IN 5 STAPPEN NAAR EEN
SUCCESVOL EMVI-PLAN

Onze aanpak

Wil je samenwerken met een betrokken team dat, dankzij jarenlange ervaring, weet wat scoort in een EMVI-plan (BPKV)? Kies dan voor Deep Tenders en laten we samen succesvol tenderen!

Direct offerte aanvragen

Samen
succesvol
tenderen