Een dag uit het leven van een tekstschrijver Tenders en EMVI-plannen

Terwijl een collega een kop koffie voor je haalt check jij je mailbox en werk je je to-do list bij. Tussendoor spar je met je collega Auke over het EMVI-plan dat jij schrijft voor een aannemer. Vanuit zijn ervaring geeft hij nog wat bruikbare tips mee. Elke tender is anders, gelukkig hebben we veel collega’s met specifieke kennis en willen dit graag met je delen. Dit maakt jouw functie zo dynamisch en uitdagend.

Recente berichten

Na de heerlijke kop koffie bekijk je de opmerkingen die Gerben geplaatst heeft op een interne tender voor Missie3. Je verwerkt de feedback en maakt aantekeningen van de tips die je kan gebruiken voor het andere plan dat je schrijft. Je haalt zielsveel energie uit het schrijven van een EMVI-plan en wacht daarom met spanning de beoordeling van het vorige week ingediende plan af. Hopelijk zorgt jouw plan met de hoogste score voor een tevreden klant.

Je hebt deze week een tendertraject opgezet voor een nieuwe klant. Later deze week organiseer je met deze klant een brainstormsessie. Omdat je heel nieuwsgierig aangelegd bent, sta je alweer te popelen om meer te weten te komen over het onderwerp. Samen met je collega Frances weet je als geen ander welke vragen je moet stellen om deze informatie te verzamelen. Door je klant een spiegel voor te houden achterhaal je wat de sterke- en zwakke punten zijn. Samen met Frances analyseer je die en zet je ze om in kansen waarmee de klant zich kan onderscheiden, dat is je taak en daar blink je in uit.

Een Dag Uit Het Leven Van Een Tekstschrijver Tenders En Emvi Plannen

Je vraagt aan je collega Frouke die veel ervaring heeft met dit type werk wat zijn ervaringen zijn met risico’s binnen vergelijkbare projecten. Dankzij deze sparringsessie ben je optimaal voorbereid en leidt de brainstormsessie tot de winnende tenderstrategie. Wil jij in een dynamische functie bijdragen aan het winnen van tenders? Maak kennis met ons!