Werken bij Deep Tenders?

 

Ons Deep team bestaat uit diverse EMVI-specialisten. Wij gaan de diepte in bij het schrijven van een EMVI-plan en brengen structuur aan in het tenderproces. Korte lijnen en een transparante communicatie kenmerken onze manier van werken. Past dit ook bij jouw ambities en wil je ons team komen sterken? Bekijk dan onderstaande vacatures!

Senior Adviseur Tenders/Tenderstrateeg 

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Tenderstrateeg voor het aansturen en begeleiden van tenders. Als Tenderstrateeg ben je verantwoordelijk voor de strategie en het tenderproces. Met jouw analytisch vermogen en daadkrachtige aanpak lever je impact en help je ons en onze klanten om nieuwe projecten te winnen. Is deze functie jou op het lijf geschreven en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Tekstschrijver Tenders en EMVI-plannen

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Tekstschrijver voor het schrijven van tenders en EMVI-plannen. Als Tenderschrijver schrijf je voor onze klanten aan een winnend (EMVI)-plan van aanpak. Je stelt kritische vragen aan interne experts en weet zo boven tafel te krijgen waarin de klant zich onderscheidt van zijn concurrenten. Is deze functie jou op het lijf geschreven en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.