Tenders schrijven, dat is wat Frances écht leuk vindt en waar ze goed in is!

Frances van Beelen is sinds kort tekstschrijver bij Deep Tenders. Ze verhuisde van Rotterdam naar Heerenveen vanwege de liefde. Met die stap kwam de zoektocht naar een leuke baan in de omgeving van Heerenveen. En die heeft ze bij ons gevonden! Benieuwd naar Frances haar verhaal? Lees dan snel verder!

Recente berichten

Dat een baan kiezen waar je energie en vrolijk van wordt belangrijk is kan Frances bevestigen. ‘In mijn vorige baan schreef ik tenders, alleen was dit niet mijn hoofdtaak. Maar dit vond ik wel het leukst om te doen. Toen ik wist dat ik naar Heerenveen ging verhuizen zocht ik een nieuwe baan waar ik al mijn passie, kunde en creativiteit in kwijt kan. En dat kan ik in het schrijven van tenders bij Deep Tenders.

Creativiteit is een woord dat Frances vaak uitspreekt. Dat is ook niet gek, want ze heeft de kunstacademie afgerond. In haar vrije tijd maakt ze graag kleding, gordijnen en al het andere wat ze met haar eigen naaimachine kan maken. Die creativiteit is terug te zien in de teksten die ze schrijft. Zelf noemt ze het puzzelen met woorden. De uitvraag en de sterke punten van de opdrachtgever optimaal bij elkaar brengen in een tekst, dat is waar ze in uitblinkt!

Frances vervolgt haar verhaal: ‘ik bied de klant structuur in een chaotisch tenderproces. Dit doe ik door te luisteren, vragen te stellen, een spiegel voor te houden en het gehele tenderproces klaar te staan voor de opdrachtgever’.

“Ik voel me vanaf dag één thuis in mijn werkomgeving”.


Als we vragen naar hoe het tot nu toe bevalt dan zegt Frances: ‘Ik voel me vanaf dag één thuis in mijn werkomgeving. Ik maakte vlot kennis met iedereen door een geweldige teamtraining van de Unbreakable Academy. Maar ook de rondjes om de tafeltennistafel zorgen voor luchtige momenten waarbij ik mijn collega’s beter leer kennen’.

Volgens Frances gaat het bij Deep Tenders om werken met een glimlach. Onze collega’s hebben zichtbaar plezier in het werk wat ze doen. Dit kan Deep Tenders andere werkzoekenden ook bieden. ‘Bij ons is er veel ruimte om te leren en om jezelf te zijn. Hier kun je je eigen kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen’.

Frances eindigt haar verhaal met een boodschap aan potentiële klanten. ‘We hebben de expertise om van jouw EMVI-plan een succes te maken! We bieden ondersteuning voor elke afzonderlijke stap in het tenderproces. Hoe groot of klein je vraag ook is, wij bieden je een helpende hand! Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gelijk contact met ons op!