Omgevingsmanagement

Omgevingsmanagement

Wil je betere acceptatie en samenwerking van alle stakeholders in jouw project? Met omgevingsmanagement houden we rekening met de impact van het project op de omgeving, het milieu en de maatschappij als geheel. Wij bevorderen een open en transparante communicatie, zodat we zorgen en problemen tijdig aanpakken.

Een resultaat dat ertoe doet 

Experts met lef

Samen groeien door te delen

Een resultaat dat ertoe doet 

Experts met lef

Samen groeien door te delen

Onze expertise op het gebied van omgevingsmanagement:

Group 4757

Klanteisenbeheer

Bij het starten van een project is het cruciaal om de klanteisen en wensen te achterhalen. Het verzamelen van alle relevante vragen en informatie is essentieel om het project succesvol vorm te geven. Wij bieden expertise en tools om klanteisenbeheer efficiënt en effectief uit te voeren.

Group 4757

Stakeholdermanagement

Wij identificeren de stakeholders van jouw project en helpen je bij het effectief betrekken van belanghebbenden.

Group 4757

Verkeersmanagement

Wij combineren onze kennis van verkeersmodellen en techniek om doeltreffende plannen te ontwikkelen voor jou. Met onze ruime ervaring in het maken van BLVC-plannen bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Group 4757

Vergunningenmanagement

Wij zorgen voor een vlotte start van jouw project door direct de benodigde vergunningen te identificeren en aan te vragen. Onze ervaring met zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers stelt ons in staat om precies te weten wat de vergunningverlenende instantie vereist. Dankzij diverse opleidingen zijn we goed voorbereid op de invoering van de Omgevingswet. Zo verzorgen we ook in de toekomst jouw vergunningenmanagement.

Group 4757

Communicatie

Wij begeleiden jouw projecten en processen actief en transparant door middel van heldere en duidelijke communicatie. Onze ruime ervaring omvat succesvolle organisatie en begeleiding van diverse evenementen, waaronder bewonersavonden.

Group 4757

Conditionerende onderzoeken

Wij bieden deskundige begeleiding bij milieukundige, archeologische en geotechnische onderzoeken. Daarnaast coördineren we ook scans voor flora en fauna en kabels en leidingen. Zo zorgen we voor een grondige aanpak om te voldoen aan jouw behoeften.

Group 4757

Coördineren van grondzaken

Wij coördineren grondzaken om jou te helpen bij het regisseren van grondverwervingstrajecten en het verkrijgen van zakelijke rechten. Bovendien bieden wij begeleiding bij procedures voor onteigening wanneer dat nodig is.

Expertises en actuele zaken

Bekijk al onze projecten

Wil je samenwerken met een betrokken team dat, dankzij jarenlange ervaring, weet wat scoort in een EMVI-plan (BPKV)? Kies dan voor Deep Tenders en laten we samen succesvol tenderen!

Direct offerte aanvragen

Samen
succesvol
tenderen