Contractmanagement

Contractmanagement

Wil je zeker weten dat het project aan jouw wensen voldoet? Met onze effectieve contractmanagement (van o.a. UAV-gc en bouwteam contracten) zorgen we voor een succesvol project, waarbij zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer profiteren van de voordelen van een geïntegreerde contractvorm. Bij ons begint contractmanagement met een doordachte inkoopstrategie, contractkeuze en aanbesteding, zodat we de beste partijen selecteren voor jouw project.

Een resultaat dat ertoe doet 

Experts met lef

Samen groeien door te delen

Een resultaat dat ertoe doet 

Experts met lef

Samen groeien door te delen

Onze expertise op het gebied van contractmanagement:

Group 4757

Aanbestedingsstrategie

Wij adviseren bij het opstellen van aanbestedingsstrategieën passend bij de inkoopbehoefte. We begeleiden klanten bij elke stap in het proces, van de voorbereiding van documenten en selectiecriteria tot het evalueren van biedingen en het onderhandelen van contracten.

Group 4757

Bouwteams

Samenwerken op basis van vertrouwen en expertise binnen een bouwteam leidt tot optimale resultaten. Hiermee bereiken we efficiëntie en openheid. Met onze visie helpen we bij het selecteren van de beste inschrijver voor deze contractvorm.

Group 4757

Beoordelen inschrijvingen

Met onze deskundige, objectieve en kritische beoordeling van inschrijvingen, selecteren we de partij die de meeste meerwaarde biedt. Zo ontstaat een samenwerking waarbij jouw inkoopbehoefte maximaal wordt vervuld.

Group 4757

Systems Engineering (SE)

Wij maken projecten beheersbaar door informatie en systemen logisch te structureren. We werken nauw samen, met focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid, om complexe systemen te ontwerpen en implementeren. Zo leveren we succesvolle resultaten die voldoen aan jouw behoeften.

Group 4757

Systeemgerichte contractbeheersing (SCB)

De focus ligt op de werking van systemen en processen met als doel het beheersen van risico’s. Hierdoor kan jij vertrouwen op de juiste oplevering van het product en kan je deze op een rechtmatige manier betalen.

Group 4757

Toetscoördinatie

Wij plannen audits en verzorgen evaluaties op basis van risicoanalyses en gesprekken met (IPM)-teamleden. Dit stelt jou in staat om rechtmatige betalingen te waarborgen.

Group 4757

Audits

Met onze verbetergerichte auditmethode voeren wij systeem-, proces- en productaudits uit. Zo beoordelen we of organisaties en/of projecten op de juiste manier kwaliteitsborging toepassen en voldoen aan de klantvraag.

Group 4757

Beheren Relatics

Met Relatics worden eisen, documenten en risico’s beheerd en beheers. Wij ontzorgen je graag op dit gebied, zodat jij in je kracht blijft.

Group 4757

Opstellen UAV-gc contracten

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van UAV-GC contracten, dit helpt jou bij het succesvol uitvoeren van complexe projecten. We streven ernaar om heldere en evenwichtige contracten te creëren die de samenwerking in de gehele keten bevordert.

Expertises en actuele zaken

Bekijk al onze projecten

Wil je samenwerken met een betrokken team dat, dankzij jarenlange ervaring, weet wat scoort in een EMVI-plan (BPKV)? Kies dan voor Deep Tenders en laten we samen succesvol tenderen!

Direct offerte aanvragen

Samen
succesvol
tenderen