Samen werken aan tenders?

 

 

Wij zijn Deep Tenders. Een team van betrokken adviseurs met kennis van zaken. Onze achtergronden lopen uiteen, maar ons doel is gelijk: samen werken aan de winnende tender! Wij weten wat scoort in een EMVI-plan. We leunen op jarenlange ervaring en hebben brede expertise op het vlak van omgevingsmanagement, risicomanagement en andere veelvoorkomende gunningscriteria. We hebben oog voor de markt en denken buiten de gebaande paden. Door goed te luisteren, achterhalen we hoe jouw organisatie de meeste meerwaarde biedt binnen de gestelde criteria. Zo komen we tot een plan met onderscheidende oplossingen en overtuigen we de opdrachtgever met een SMART aanpak die naadloos aansluit op het gestelde wensen- en eisenpakket. 

 

Onze meerwaarde

Inzicht in de opdrachtgever

 

Hoe schrijf je een winnend plan? Door je te onderscheiden met oplossingen die perfect aansluiten op de doelstellingen van de opdrachtgever. Wat de opdrachtgever belangrijk vindt, staat niet altijd letterlijk op papier. Dankzij onze jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers en onze brede interne expertise, brengen wij snel de onderliggende wensen van de opdrachtgever in kaart.

Focus op jouw organisatie

 

Met alle (impliciete) wensen van de opdrachtgever als uitgangspunt bijten we ons vast in jouw organisatie. Wat is jullie kracht en hoe kunnen we daarmee tegemoetkomen aan de eisen van de opdrachtgever? Zo maken we een plan dat niet alleen is afgestemd op de opdrachtgever, maar dat ook past bij de kernwaarden van jouw organisatie.

Solide team

 

Wij werken standaard met twee schrijvers aan een plan en betrekken waar nodig andere experts om te sparren over de gestelde gunningscriteria. Ons team heeft ervaring met zowel kleine als grote tenders en opdrachtgevers. Binnen elk project bieden wij maatwerk en staat een goede samenwerking centraal.

 

Beheerst en betrokken

 

Een tendertraject vergt altijd een strakke planning. Duidelijke communicatie is essentieel om op koers te blijven. We wijzen daarom voor elk project een vast aanspreekpunt aan. We werken met korte lijnen en komen desgewenst een dag bij jou op kantoor om stevige stappen voorwaarts te maken in het plan. Wij stellen ons flexibel op en komen zo binnen een beheerst proces tot een stevig EMVI-plan.