Ons team bestaat uit diverse EMVI-specialisten. Wij blinken uit in tenders binnen én buiten de bouw- en infrasector. Met de juiste dosis nieuwsgierigheid duiken wij organisaties om een plan te schrijven dat aansluit op de kernwaarden. We zijn flexibel en werken met korte lijnen. Het resultaat?  Een prettige samenwerking waarbij we elkaar helpen ontwikkelen. Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Tekstschrijver voor het schrijven van tenders en EMVI-plannen. Als Tenderschrijver schrijf je voor onze klanten aan een winnend (EMVI)-plan van aanpak. Je stelt kritische vragen aan interne experts en weet zo boven tafel te krijgen waarin de klant zich onderscheidt van zijn concurrenten. Jij zet die meerwaarde vervolgens SMART op papier in een gestructureerd plan. Onderwerpen als omgevingsmanagement, risicomanagement en duurzaamheid op het gebied van bouw en infra maken jou enthousiast. Je levert impact met jouw schrijfstijl en helpt zo onze klanten om nieuwe projecten te scoren.

 

Opleidingsniveau: hbo/wo (bijvoorbeeld journalistiek, communicatie, bedrijfskunde of civiele techniek)
Aantal jaar ervaring: tenminste 2 jaar als tekstschrijver
Dienstverband: fulltime/parttime (in overleg)
Regio: Noord-Nederland, Friesland, Joure / Midden-Nederland, Overijssel, Zwolle
Standplaats: Joure en/of Zwolle
Startdatum: per direct of in overleg

Is deze functie jou op het lijf geschreven en pas jij binnen ons team?
Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

 

Wie zoeken we?

 • Je beschikt over basiskennis van tenders en aanbestedingen of je hebt hier affiniteit mee
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent creatief, kritisch en een doorpakker
 • Je wilt werken op ons kantoor in Joure en/of Zwolle, maar bent ook bereid om naar onze opdrachtgevers te reizen (landelijk)

 

Wat bieden wij?

 • Een baan met veel vrijheid waarbij goede ideeën worden gestimuleerd
 • Thuiswerken is altijd een mogelijkheid, ook na COVID-19
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Een goede pensioenregeling
 • Een buitengewoon goede werksfeer met bevlogen collega’s
 • Gezellige teamuitjes

 

Over Deep Tenders

Wij zijn Deep Tenders. Een team van betrokken adviseurs met kennis van zaken. Onze achtergronden lopen uiteen, maar ons doel is gelijk: samen werken aan de winnende tender! Wij weten wat scoort in een EMVI-plan. We leunen op jarenlange ervaring en hebben brede expertise op het vlak van omgevingsmanagement, risicomanagement en andere veelvoorkomende gunningscriteria. We hebben oog voor de markt en denken buiten de gebaande paden. Door goed te luisteren, achterhalen we hoe jouw organisatie de meeste meerwaarde biedt binnen de gestelde criteria. Zo komen we tot een plan met onderscheidende oplossingen en overtuigen we de opdrachtgever met een SMART aanpak die naadloos aansluit op het gestelde wensen- en eisenpakket. 


 

Solliciteren?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Gerben Sloothaak via gerben.sloothaak@deeptenders.nl of 06-3958 8342.